Musholm inviterer til rejsegilde i Korsør med tale ved Slagelses borgmester John Dyrby Paulsen (S)

Tirsdag den 15. juni 2021 kl. 13.00 er der rejsegilde for Musholms nye produktionsfaciliteter i Korsør. Slagelses borgmester John Dyrby Paulsen (S) vil tale til rejsegildet.

Musholm A/S har investeret ca. 15 mio. kr. i nye og bedre produktionsfaciliter i Korsør. Faciliteterne til forarbejdning og indfrysning er et vigtigt led i værdikæden for Musholms havopdrættede ørreder og den store investering i udvidelsen i Korsør foretages, fordi man forventer at fortsætte med at udvikle havbrugsproduktionen i Danmark.

De nye bygninger er ved at tage endelig form, så de står klar til Musholms højsæson i efteråret, hvor man høster ørrederne fra virksomhedens havbrug i Storebælt, som derfra skal forarbejdes og indfryses i de nye omgivelser i Korsør. Det er et af de sidste stop inden ørrederne ender i butikker og på restauranter – ikke bare i Danmark, men også i både Japan og Frankrig, der er nogle af de lande Musholm eksporterer til.

Tirsdag den 15. juni 2021 kl. 13.00 afholder Musholm derfor rejsegilde med taler, grillpølser, fadøl og sodavand.

Slagelses borgmester John Dyrby Paulsen (S) deltager til rejsegildet, og har takket ja til at holde tale.

”Jeg er rigtig glad for, at Musholm har valgt at investere i nye og bedre faciliteter til deres produktion i Slagelse Kommune. Det er vigtigt for ikke bare Korsør, men hele Slagelse Kommune at kunne tiltrække og fastholde virksomheder, der kan skabe arbejdspladser i vores kommune. Det er Musholm et godt eksempel på, derfor ser jeg frem til at tale til rejsegildet for de nye faciliteter” siger borgmester John Dyrby Paulsen (S).

Niels Dalsgaard, direktør for Musholm A/S, udtaler: ”Vi er glade for at investere og udvide vores faciliteter til forarbejdning og indfrysning i Slagelse Kommune. Faciliteterne i Korsør er en vigtig del af hele værdikæden for vores havopdrætterede ørreder. Derfor er vi glade for den gode dialog vi har haft med Slagelse Erhvervscenter, Slagelse Kommune og borgmester John Dyrby Paulsen.”

Udover borgmester John Dyrby Paulsen (S) deltager også Musholms ansatte og øvrige samarbejdspartnere, ligesom en række lokale politikere fra Slagelse byråd og Folketinget er inviteret.

Kontakt:

Niels Dalsgaard, direktør for Musholm A/S, på ned@musholm.com og 21 68 87 53.