Kurs mod Folkemødet

Musholms Mari har sat kurs mod Folkemødet på Bornholm med en spændt besætning, der glæder sig til at tale om havopdræt med dem, der lægger vejen forbi skibet på plads H9 i Allinge Havn.

Åbent skib fra torsdag
Onsdag aften får medarbejdere og samarbejdspartnere travlt med at rigge Mari an til besøg. For torsdag åbnes skibet for alle til en bid med frisk fisk, et raskt slag fiskevendespil og en snak om fremtidens fødevarer.

Om bord finder du blandt andre fiskemester på Musholm, Anders Lejbach:

Jeg glæder mig til at få nogle gode snakke med en masse spændende mennesker – både dem jeg enige og uenige med. Og så ser jeg frem til vores debatter, hvor der sidder dygtige mennesker og beslutningstagere med i panelerne.

Kursen er sat mod Folkemødet for at skabe dialog om fremtidens fødevarer. Repræsentanterne for Musholm er Edwin van der Zee, Thomas Hansen, Anders Lejbach og Niels Dalsgaard sammen med Cecilie Winther Kristensen fra Dansk Akvakultur og Maren Lyngsgaard fra WSP.

Vel mødt
Musholms Folkemødeprogram er tætpakket med hyggelige arrangementer og spændende debatter. Kig forbi hvis du er på Bornholm og kom til vores debatter, hvor du blandt andre kan møde professor i oceanografi Kathrine Richardson, miljøminister Magnus Heuniche (S) og Jacob Jensen (V), minister for fødevarer, landbrug og fiskeri. Vi glæder os til at se dig.