Regnskabsansvarlig/Financial Controller til Musholm A/S

Vil du være en del af Musholm A/S’ økonomiteam og have mulighed for at definere din rolle og dine opgaver?

Musholm A/S er en dansk akvakulturvirksomhed specialiseret i opdræt, forarbejdning og salg af ørreder og ørredrogn. Vi har succes, og mængden af opgaver er derfor også blevet flere og mere komplekse, ikke mindst på økonomiområdet. Vi søger derfor en erfaren kollega inden for regnskab og/eller controlling, som har lyst til at indgå i vores dygtige økonomi-team.

Velkommen til Musholm

Musholm A/S opdrætter fisk på landbaserede anlæg i Jylland og havbrug i Storebælt. Fisken forarbejdes og afsættes primært i Europa og Sydøstasien, og eksportandelen udgør ca. 80%. Vi er for nylig blevet børsnoteret på den japanske børs og vores hovedaktionær er japanske Okamura Foods.

Verden har brug for sund og klimaeffektiv fødevareproduktion. Det kan vi levere. De seneste år har vi været inde i en positiv udvikling, og vores introduktion på den japanske børs er en foreløbig kulmination. Du kommer ind på et tidspunkt, hvor det går godt og hvor ambitionen og forudsætningerne for at fortsætte den positive vækst er gunstig”, fortæller medejer og direktør Niels Dalsgaard.

Vær med til at skabe din rolle og sammensætte din opgaveportefølje

I økonomi-teamet laver vi bl.a. budgetter og regnskaber for vores to selskaber – Musholm og Løjstrup – og har samtidig i stigende omfang opgaver, som relaterer sig til international rapportering, budgettering, analyser, likviditetsstyring og regnskab, hvor vi både forholder os til svingende fødevarepriser og tre forskellige rapporteringspraksisser.

Din titel og opgaveportefølje kommer til at afhænge af dine erfaringer og interesser, og som vores nye regnskabsansvarlige eller financial controller tilpasser vi opgaverne til dine kompetencer og ambitioner. I dag er vi to økonomer og to bogholdere. Vi glæder os til at byde dig velkommen til teamet og invitere dig med til at retænke og beslutte, hvordan vi fordeler og løser især de regnskabsmæssige og controller-orienterede opgaver, så vi både har hver vores ansvarsområde og samlet leverer som team.

De opgaver vi skal løse er bl.a.

 • Udarbejdelse af måneds- og kvartalsregnskaber for vores to selskaber
 • Budgetlægning og budgetopfølgelse
 • Årsafslutning
 • Likviditetsstyring
 • International rapportering efter IFRS-principper
 • Lager- og produktionsopfølgning
 • Kostprisopgørelse
 • Forecasting
 • Diverse økonomiske og virksomhedsorienterede rapporter og analyser

Grundig oplæring i vores virksomhed

Uanset hvordan vi fordeler opgaverne, skal du selvfølgelig sættes godt ind i virksomheden, vores metodikker og kompleksiteten i opgaverne.

Vi sørger for, at du forstår vores virksomhedsstruktur samt den regnskabstekniske kompleksitet, der følger med biologisk opdræt. Kombinationen af kostpriser, Fair Value-beregning af dagspriser på vores biologiske produktion, international handel og valutastyring samt en international ejerstruktur, giver nogle spændende og komplekse udfordringer for teamet”, forklarer økonomichef Kristina Lund og adm. direktør Niels Dalsgaard.

Vores virksomhedskultur bærer præg af, at vi alle har vores egne ansvarsområder, men det betyder naturligvis ikke, at vi ikke arbejder sammen – det gør vi. Du får berøring med mange kolleger – lige fra vores kolleger i vores opdrætsanlæg og fabrikker i Danmark til dine kollegaer i økonomiteamet og muligvis i Japan.

Vi søger en kollega, som har erfaring med regnskabs- og/eller controller opgaver

Vi søger en kollega, som har flere års erfaring med regnskabs- og/eller controller opgaver, men det er ikke så afgørende for os, hvilken type virksomhed eller sektor din erfaring stammer fra. Til gengæld lægger vi vægt på, at du har en økonomisk uddannelse med i bagagen, fx en HA, HD, cand.merc., er uddannet revisor eller lignende.

Vi forestiller os, at du bl.a.:

 • har minimum 3-5 års erfaring med at arbejde med måneds- og kvartalsrapporteringer, inkl. Budgetafvigelsesrapporteringer.
 • har indgående erfaring med regnskabsaflæggelse og rapportering.
 • har kendskab til økonomisystemer, fx Navision, og er en rutineret bruger af MS 365, især Excel og kan din pivot – både når du selv opretter og når du arbejder videre i andres ark.
 • Har erfaring med – eller lyst til at arbejde med forecasting, budgettering, prisberegninger, business cases.
 • Har erfaring med – eller mod på at arbejde med at udtrække, anvende og analysere tal og data til diverse rapporteringer.
 • kan begå dig på engelsk og synes det er et plus, at du både får danske og internationale kollegaer.

Interesseret?

Er du nysgerrig på, om det er noget for dig, kan du læse mere om stillingen her.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Mercuri Urval, enten direktør Henriette von Essen-Leise på 29 43 50 48 eller konsulent Morten Lund Al-Neaimy Skov på 50 76 12 09.

Vi inviterer løbende til samtale, så søg stillingen hurtigst muligt via www.mercuriurval.dk referencenr.: DK-09921. Regnskabsansvarlig/Financial Controller til Musholm A/S – Mercuri Urval

Mercuri Urval deltager i rekrutteringsprocessen, og der vil forekomme test mellem første og anden samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig.