Verden vil have mere fisk – og vi har brug for dig, som vil være vores eksportassistent

Har du lyst til en karriere inden for internationalt salg?

Forestil dig at du i løbet af de næste år….

  • Først lærer vores forretning, virksomhed og branche at kende
  • I et godt – men sikkert tempo – overtager ansvaret for dine egne kunder
  • Og begynder at udvide kundekredsen gennem messer og opsøgende salg hos dine kunder i hele Europa
  • Sammen med dine kolleger har udbygget B2B-salget til grossister og distributører i hele verden

Få mulighed for at lære og udvikle dig – og bliv del af en succes

I Musholm er vi ca. 60 kollegaer, som opdrætter, dyrker og sælger fisk og rogn til kunder i hele verden. Det går godt, og der er stor efterspørgsel på vores sunde og klimaeffektive fødevarer, som både ender på tallerkenerne på de fine restauranter og i supermarkederne. Derfor har vi brug for dig, som vil være med til at vækste B2B-markedet og øge salget af ørred- og lakserogn i hele verden/Europa.

Da jeg startede, havde jeg salgserfaring fra en helt anden branche. Vi er et team, og vi hjælper hinanden. Så har du engagement, vilje og gå-på-mod kan du komme langt med os. Vi er i hvert fald klar til at støtte og lære dig alt, hvad vi ved,” fortæller din nye kollega og salgschef Rudi Ole Petersen.

Er du god til at tale med mennesker og skabe relationer?

Som eksportassistent hos os får du en hverdag med masser af kunde- og kollegakontakt. Den ene dag taler du i telefon og skriver med kunder fra Frankrig, Tyskland og Litauen. Andre dage er du på messe eller kundebesøg i Spanien eller Bulgarien, eller udveksler viden med kollegaer hos vores japanske moderselskab, Okamura Foods om markedsforhold og leveringsplaner.

Vi har både store og små kunder, og oplever et stort potentiale for at udvide kundekredsen. Nogle køber tit, mens andre køber større. Vi har succes, fordi vi giver vores kunder den bedste service. Din opgave er at servicere og pleje nuværende kunder samt opbygge relationer til nye. Derfor arbejder du med både løbende, opsøgende og strategisk salg. Og du samarbejder med dine kolleger, så kunderne får deres varer på rette tid og sted, når salget er i hus.

En af vores stærkeste værdier er ordentlighed. Vi er ærlige over for hinanden og vores kunder, og vi giver fair priser til alle. Det, sammenholdt med vores høje kvalitet gør, at vi har lange og tætte relationer med vores kunder, som kommer igen og igen,” fortæller Musholms direktør Niels Dalsgaard.

Har du gå-på-mod, og er god til at tale med andre mennesker?

Du behøver ikke have mange års erhvervserfaring eller en særlig uddannelse, men vi lægger stor vægt på de rigtige menneskelige egenskaber og lysten til at hjælpe dine kunder, da vi arbejder med relationssalg. Og så skal du have lyst til at arbejde med fødevarer af høj kvalitet.

Vi tror, der kan være flere indgange til stillingen. Måske er du i begyndelsen af din karriere, måske har du prøvet at arbejde med salg, shipping, logistik eller på anden måde fået erfaring med kundebetjening. Måske kommer du fra fødevare-, restaurations- eller servicesektoren.

Som menneske og kollega lægger vi vægt på at du:

  • Er servicemindet, udadvendt og god til at skabe relationer
  • Er selvstændig, trives med ansvar, at prøve ting af og at lære af dem undervejs
  • Er god til tal og kan finde ud, eller har lyst til at lære at forhandle
  • Kan og vil rejse 20-40 dage om året – måske har du endda boet eller rejst i udlandet i længere tid
  • Taler og skriver godt på engelsk, for du taler i telefon med dine kunder og opsummerer samtalerne efterfølgende i en mail. Kan du tale et sprog mere, er det bare en fordel.

Er du interesseret?

Du er velkommen til at ringe, hvis du vil høre mere om stillingen. Vi samarbejder med Mercuri Urval, så har du spørgsmål, så tag fat i konsulent fra Mercuri Urval Morten Skov på 50 76 12 09 eller direktør hos Mercuri Urval Henriette von Essen-Leise på 29 43 50 48. Du er også velkommen til at ringe til Direktør Niels Dalsgaard på 21 68 87 53 eller salgschef Rudi Ole Pedersen på 23 30 50 51.

Du søger stillingen ved at uploade en kort motiveret ansøgning og dit CV her senest 8. august 2024 kl. 9.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Om Musholm A/S

Musholm saltet ørredrogn - Ikura på ske
Musholm saltet ørredrogn – Ikura

Musholm A/S er en dansk akvakultur-virksomhed stiftet 1979 og specialiseret i opdræt, forarbejdning og salg af ørreder og ørredrogn. Produktionen foregår på dambrug i Jylland og havbrug i Storebælt. Fisken forarbejdes på fabrikker i Korsør og Reersø, og størstedelen er ASC-certificeret, en international standard for ansvarligt fiskeopdræt. Omsætningen udgør ca. 220. mio. kr. hvor ca. 80 % er eksport primært til Europa og Sydøstasien. Musholm A/S er en del den japanske fiskevirksomhed Okamura Foods.