Musholm & Dansk Akvakultur på Folkemødet 2019

Musholm deltog sammen med Dansk Akvakultur (DA) med en fælles stand på arbejdsskibet ”Mari” på Folkemødet i Allinge. Fra DA deltog Mads Ravndrup Thomsen, Rasmus Ejbye-Ernst og Lisbeth Jess Plesner.

Der var mange besøgende, NGO’er, myndigheder og politikere, men også samfundsinteresserede borgere.
Niels Dalsgaard deltog i debat med Dyrenes Beskyttelse og Levende Hav og Mads Ravndrup Thomsen ledede en debat med ASC og Letz Sushi om ansvarligt opdræt.

De besøgende ved Musholm & DA’s stand kunne nyde godt af smagsprøver og klassisk engelsk folkemusik fra Klaus Olsen. Fiskemester Thomas Hvitfeldt Hansen havde sørget for, at hans ”tuktuk” var rigget til med Musholm havbrug logo. På Mari havde Thomas opstillet sit særlige fadølsanlæg med opfyldning fra bunden og lukket med en magnet med Musholms logo. Fadølsanlægget viste sig at være rigtig populært blandt de mange besøgende, og alternativt havde Anders Lejbach sørget for Rosé fra egen vingård.

Igennem hele Folkemødet var der god stemning, og de mange interesserede besøgende havde god mulighed for at få noget at vide om akvakultur i Danmark, og hvorfor akvakultur-erhvervet er en miljø- og klimavenlig fødevareproduktion af sunde ansvarligt opdrættede fiskeprodukter.


Musholm sejlede arbejdsskibet Mari med tuktuk ombord til Allinge.             Mari var fyldt med besøgende på alle mødedagene.